Over Werkelan

WerkElan wordt gerund door twee professionals: Grietje Kruidhof en Erik Hartman. Beide hebben hun eigen specifieke inbreng en kwaliteiten, waardoor WerkElan een brede doelgroep kan bedienen.

Over Grietje

“Ik luister, leef mee, stel vragen, denk mee en oordeel niet.”

WerkElan werd eind 2018 opgericht door Grietje. Na verschillende banen in o.a. de gezondheidszorg, verkoop en als office manager, en haar behaalde HBO Jobcoach en Loopbaancoach certificering, besloot ze in 2011 het roer om te gooien. “Ik ben eigenlijk mijn hele leven al de persoon waarop men kan en durft te vertrouwen. Dat merkte ik ook al in mijn vorige banen.
Toen ik besloot om me in te gaan zetten als (job)coach, voelde ik direct dat ik hier op mijn plek zat. Ik kan goed schakelen tussen hulpverleners, het UWV en andere instanties, maar de klant staat bij mij altijd op één! Of het nu gaat om langdurige ziekte, psychische problemen of ontevredenheid in de werksfeer, ik geef altijd 100% om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt die hij of zij verdient.”

Gesproken talen: Nederlands en Engels.

Over Erik

“Ik daag mensen graag uit om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Bijvoorbeeld met de stap naar zelfstandig ondernemerschap.”

Erik werkte de afgelopen jaren op verschillende plaatsen in de financiële sector. Ook heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan in veranderingstrajecten. “Ik heb een zeer brede interesse en ontwikkeling en ik ben ondernemend en resultaatgericht ingesteld. Ik ken Grietje al heel lang en van het een kwam het ander.
Voor sommige mensen, die doodongelukkig waren in hun werk (en dus ook privé), kon werken als zelfstandige uitkomst bieden. In mijn werkzaamheden daag ik mensen graag uit hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben ik docent aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Met deze bagage ben ik een prettige aanvulling voor WerkElan. Vandaar dat we inmiddels alweer een paar jaren intensief samenwerken. En met succes mag ik wel zeggen…” 

Gesproken talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits en Italiaans