Onze werkwijze

WerkElan biedt coaching en re-integratie en begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap. Maar waar WerkElan je écht mee van dienst kan zijn, is aandacht. Aandacht voor JOU.

Met een flinke dosis inlevingsvermogen gaan we eerst kennis maken. Wie ben je? Hoe ziet je leven er nu uit? En vooral, wat zou je nu echt graag willen? Als je niet gelukkig bent met jezelf, ben je dat ook niet in je privéleven of in je werk. Zoek je iemand die met je meedenkt en mogelijkheden biedt die je zelf even niet zo snel ziet? Dan zit je goed bij WerkElan.

De huidige maatschappij vraagt veel eigen initiatief van mensen, maar biedt gelukkig ook (hulp)trajecten aan als je dat nodig hebt. Wij bieden graag die hulp. Soms in samenwerking met het UWV, maar soms ook niet. We kennen de wet- en regelgeving van de overheid en het UWV, zijn goed opgeleid in re-integratiewerk, hebben veel levens- en werkervaring en zijn actief in diverse branches (van vmbo tot hoog opgeleid/leidinggevend). Bovendien hebben we een groot netwerk van andere professionals.
Kom gerust eens kennismaken.